Huis kopen

Je wilt een ander huis kopen dat groter of kleiner is of weet je het nog niet precies? Vervolgens ontdek je een woning die je wat lijkt. Maar dan? Een bod doen? Onderhandelen? Betaal ik niet teveel? Hoe staat het huis er eigenlijk bouwkundig bij? Allemaal vragen waar De Ware Makelaar raad op weet. In overleg gaan we stap voor stap door het proces. Dan weet je precies waar je aan toe bent. Duidelijkheid en transparantie voor alles.

Bij het kopen van een huis krijg je in de meeste gevallen te maken met de makelaar van de verkoper. De verkoopmakelaar behartigt niet jóuw belang, maar dat van de verkoper.

Daarom is het verstandig je eigen, ervaren aankoopmakelaar mee te nemen die voor jóuw belang opkomt. Zo profiteer je van onze kennis en ervaring. Een huis kopen doe je tenslotte niet dagelijks en dan is het prettig als er een deskundige adviseur voor je opkomt. Die je persoonlijk door het hele proces leidt. Zodat je niet teveel betaalt. En het je geen tijd kost om alles zelf uit te zoeken. Zodat je je geen zorgen hoeft te maken bij de aankoop van je nieuwe huis.

Kijk hier voor woningen die door ons zijn aangekocht! Als aankoopmakelaar zijn wij je van dienst in onder andere Delft, Den Hoorn, Delfgauw, Pijnacker, Nootdorp, Rijswijk, Schipluiden, Ypenburg.

Vrijblijvend gesprek plannen

Je wilt een ander huis kopen? Laat je gegevens achter en wij nemen zo snel mogelijk contact met je op om kennis te maken.